Samarbete

Vi förstår att varje företag är unikt och därför tar vi ett skräddarsytt förhållningssätt till varje samarbete. Vi anpassar våra lösningar och strategier för att möta de specifika behoven och målen för din verksamhet.

Varför kuban speglar?

Fördel

Genom att välja att arbeta hos oss får du tillgång till ett team med mångårig erfarenhet och gedigen kunskap inom branschen. Vår erfarenhet garanterar professionella lösningar och högkvalitativa resultat i varje projekt.

Fördel

Vi sticker ut för vår personliga uppmärksamhet till varje kund. Vi skräddarsyr våra strategier och tjänster för att möta ditt företags unika behov, och säkerställer att varje samarbete är specifikt och kundfokuserat.

Fördel

Vi ligger i framkant med de senaste trenderna och teknologierna. Genom att arbeta med oss ​​drar du nytta av innovativa lösningar som driver ditt företags effektivitet, konkurrenskraft och kontinuerliga tillväxt.

Fördel

Vi värdesätter transparens och öppen kommunikation. Vi upprätthåller tydliga och effektiva kommunikationslinjer under alla faser av projektet, vilket säkerställer att du är informerad och bekväm i varje skede av vårt samarbete.

Vårt arbete

Retrostil i vår vintage spegel med klassiska detaljer

Spegelvägg

Unik geometri i vår runda spegel som sticker ut för sin originalitet

Unik design

Retrostil i vår vintage runda spegel med klassiska detaljer.

Liten plats

Minimalistisk stil i vår cirkulära spegel utan synlig ram

Olika speglar

Vad kan vi göra?

Hos oss hittar du många former av samarbeten

Personlig design: Vi omvandlar dina idéer till verklighet. Vi erbjuder skräddarsydda designtjänster för att skapa skräddarsydda belysta speglar.

LED-teknikintegration: Vi ligger i framkant av LED-teknik. Vi erbjuder integrering av toppmoderna LED-belysningssystem i våra speglar.

Designkonsult: Utöver tillverkningen av speglar erbjuder vi råd om utrymmesdesign. Vi samarbetar med dig för att integrera våra speglar.

Professionell installation: Vi tar hand om hela processen, från tillverkning till installation. Vår service inkluderar professionell installation av våra produkter.

Boka ett möte

FAQ

Vi gör alla typer av spegelformer.

Våra speglar levereras inom en period av 7 till 10 dagar, men om din produkt har många detaljer kan det ta längre tid.

Vi kan sätta figurer, logotyper eller namn på spegeln och få dem att lysa upp.

Vår installationstjänst är för närvarande endast tillgänglig i Stockholm.

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.
Vill du ha 5% rabatt?
Vi skickar en rabattkupong till din e-post
    Skicka
    Jag håller med term and condition