Monteringsanvisning

Markera platsen där spegeln ska gå.

Centrera den över handfatet i badrummet och gör några märken med en permanent markör. Välj platsen väl: borra inte på svaga punkter i plattsättningen som fogarna eller i plattornas mellanrum. Ibland, vid plattsättning, fördelas limcementen inte bra och det finns luftfickor under bitarna. Borrar du där är det mycket troligt att plattan spricker. Knacka med knogarna för att se till att det inte låter ihåligt.

Gör hålen i väggen.

Använd en mittstans och hammare, gör ett hack över spetsen du ska borra. Med detta får du bitsen att vila på den där lilla fördjupningen och inte glida när du använder borren. Du behöver två punkter bakom spegeln som gör att du kan hänga den. Det rekommenderas att avståndet mellan dem är cirka 6 centimeter från toppen och på varje sida.

Introducera trika i väggen

Placera trika och slå försiktigt med en gummihammare, eller om inte det, placera ett träblock mellan blocket och hammaren, för att förhindra att hammaren slår direkt på brickan och tar sönder den, blocket måste vara i jämnhöjd med Wall.

Gör de elektriska anslutningarna.

För att göra detta måste du ta ner spegeln. Koppla av den allmänna ljusströmbrytaren. Dra lätt av kablarna som kommer ut från väggen och sätt in dem i terminalerna på spegeln. Om du behöver det, be någon som hjälper dig att hålla i spegeln medan du gör den elektriska anslutningen.

Sätta spegeln

Detta är en av de mest komplicerade processerna, speciellt i mycket stora speglar.I speglar som är mer än 1 meter långa rekommenderas att två personer installerar spegeln, eftersom det kan inträffa olyckor på grund av dålig hantering.

Instruktioner

1. Följ instruktionerna från tillverkaren Kuban Speglar vid montering av spegeln.
2. Efter att ha öppnat lådan, ta försiktigt bort spegeln och placera den på ett mjukt underlag.
3. Var noga uppmärksam vid monteringen för att inte repa baksidan och ytan på spegeln.
4. Vid installationstillfället måste strömmen vara avstängd.
5. Innan du borrar hål i väggen för montering av skruvar, se till att de är i rätt läge och att det inte finns några rör eller elkablar. Skruvarna ska sticka ut från väggen ca. 25 mm.
6. Ta bort isoleringen från kablarna, högst 5 mm, så att kopparkablarna inte sticker ut utanför kontakten.
7. Det är förbjudet att göra ändringar i det elektroniska systemet på egen hand. Alla störningar kan orsaka förlust av garantin (förutom förhandstillstånd från tillverkaren för störningar på egen bekostnad)
8. Anslutningen av spegeln till elsystemet ska utföras av en person med kvalificerad grundläggande kunskap om el.
9. Behåll originalförpackningen under garantiperioden.
10. Spegeln bör endast rengöras med glas- eller spegelrengöringsprodukter och en mjuk mikrofiberduk.

Elanslutning

Anslutningen av spegeln till det elektriska nätverket måste utföras enligt följande:
1. Anslut matarens bruna kabel med den bruna faskabeln på elnätet (den kan vara svart, röd, grå eller vit istället för brun).
Matarens blå ledning måste anslutas till den blå neutrala ledningen. Anslut matarens gulgröna kabel med den gula och gröna kabeln (jord-PE).
2. Om färgerna på matarledningarna inte är desamma som färgerna på ledningarna i det elektriska nätverket, måste jordledningen anslutas till jordledningen, faskabeln till fasledningen och nollledaren. tråd.

VIKTIG INFORMATION!
30W, 40W, 50W transformatorerna har inte skyddsjord (PE) Transformatorn
80W har skyddsjord (PE)

Besök oss

Om du har några frågor angående montering av speglarna kan du skriva till vårt formulär så svarar vi inom 1-2 arbetsdagar.

Chatta online

Om du behöver snabbare och mer personlig hjälp kan du skriva till livechatten som finns på ikonen i högra hörnet på sidan, där är vårt team alltid online, våra öppettider är:
måndag-fredag ​​kl8 - kl18

Tack för ditt köp

  Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.
  Vill du ha 5% rabatt?
  Vi skickar en rabattkupong till din e-post
   Skicka
   Jag håller med term and condition